Dicsőség Jézus Krisztusnak!

Tisztelt Szülők! Kedves Gyerekek!

A koronavírus elleni hatékony védekezés érdekében Magyarország Miniszterelnöke 2020. március 13-án este az oktatási intézményekben tantermen kívüli, digitális munkarend bevezetését jelentette be.

Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy hétfőtől (március 16.) a tanulók nem látogathatják az oktatási intézményeket! Az oktatás határozatlan ideig olyan formában folyik tovább, ami nem igényli a gyermekek személyes jelenlétét.

Az ezzel kapcsolatos pontos részletek kidolgozása már folyamatban van, kérjük folyamatosan figyeljék internetes felületeinket (honlap, közösségi oldal), melyeken a lehető leghamarabb tájékoztatjuk Önöket a további lépésekről, teendőkről!

Az említett bejelentés kapcsán a Miniszterelnök külön hangsúlyozta, hogy -mivel a koronavírus elsősorban az idősekre jelent komoly veszélyt – a gyermekekre lehetőség szerint NE a nagyszülők vigyázzanak!

Gyermekeink, hozzátartozóink egészségének védelme mindannyiunk közös érdeke és feladata, kérjük szíves türelmüket, megértésüket, együttműködésüket!