Beiratkozás a 2020/2021-es tanévre

 

A 2020/2021-es tanítási évre történő iskolai beiratkozások szervezését – figyelemmel az országos járványügyi helyzetre – az emberi erőforrások miniszterének 7/2020. (III. 25.) határozata a 2020/2021. nevelési, illetve tanévre történő óvodai, valamint általános iskolai beiratkozásról rendkívüli módon szabályozza.A határozat célja, hogy a járványhelyzet várható alakulására tekintettel az általános iskolai beiratkozások minél előbb és minél kevesebb személyes kontaktussal valósulhassanak meg. A beiratkozás során az alábbi eljárásrend érvényes.

 

 

Beiratkozás ideje: 2020. április 6 – április 24.

 

  1. Azok a szülők, akik a Dudás Miklós Görögkatolikus Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskolába szeretnék íratni gyermeküket, szándékukat e-mailben a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen, illetve a +36-42-999-420-as telefonszámon (8-12 óra között) jelezhetik az intézmény felé.
  2. A beiratkozást elektronikus formában is elfogadjuk – a járványhelyzetre tekintettel –, hogy az általános iskolai beiratkozások minél kevesebb személyes kontaktust igényelve valósulhassanak meg.

Az ehhez szükséges adatlap letölthető iskolánk honlapjáról: Információk/ Dokumentumok menüpont alatt.  Az adatlapokat elsősorban a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre várjuk vissza, vagy az iskola bejáratánál elhelyezett postaládába kérjük elhelyezni
(4326 Máriapócs, Kossuth tér 10.)

  1. Csak különösen indokolt esetben, egyeztetéssel jelölünk ki időpontot személyesen történő beiratkozásra.

 

Elérhetőségeink: honlap: www.dudasmiklosiskola.hu

e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

telefon:+36-42-999-420

levelezési cím: 4326 Máriapócs, Kossuth tér 10.